18 januari 2022

De Nassauschool is een mooie afspiegeling van de maatschappij

Om de sfeer op de Nassauschool te beschrijven heeft Proceon een interview met ons afgenomen. Lees het interview!

 

Team  

Bernadette en Lonneke vormen samen een team als directie van de Nassauschool. Zij vullen elkaar goed aan en vinden het afwisselende werk en het contact met leerlingen beiden fijn aan hun baan. Twaalf jaar geleden is Bernadette als leerkracht begonnen, waarna zij intern begeleider werd en anderhalf jaar geleden tot directeur werd benoemd. Lonneke is twee jaar geleden via Proceon begonnen als intern begeleider. 

Samen met het team vormen zij een jong, enthousiast team, dat open staat voor verandering en wat denkt in mogelijkheden.   

  

Nassauschool  

Binnen deze kleine school is er aandacht voor ieder kind. De Nassauschool is een mooie afspiegeling van de maatschappij, waar respect voor elkaar, luisteren en talenten centraal staan. Iedereen is namelijk anders. Middels de Nassau Academie wordt er extra aandacht gegeven aan talent ontwikkeling, onder andere op de gebieden bewegen, creativiteit, drama en ICT. Daarom is het motto van de Nassauschool dat jij mag zijn wie jij bent met jouw eigen talent. 

  

De vreedzame christelijke school bevindt zich in het authentieke Dudok gebouw in Hilversum. De school dient als verlengstuk van thuis, waardoor er een huiselijke en veilige sfeer hangt. Verder is het een buurtschool; betrokkenheid met de wijk staat namelijk hoog in het vaandel. Een fijne samenwerking met ouders is onmisbaar.   

  

Langskomen op locatie  

Bij de Nassauschool is het mogelijk om een afspraak te maken om de school te bezoeken. Via de website is het mogelijk om deze afspraak in te plannen. Daarnaast houden alle scholen van Proceon in maart open dagen, kom zeker langs bij de Nassauschool!

nassau schoolgebouw 111887097052
juffrouw 111887097034
nassauschool foto 111887097021