Inschrijven nieuwe leerling

Beste ouder/ verzorgende,

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in de Nassauschool!

Op onze website staat geen inschrijfformulier, omdat wij eerst graag persoonlijk met u in gesprek gaan. Maakt u een afspraak dan geven wij u alle informatie die van belang is, antwoorden op uw vragen en een rondleiding door de school en in de klassen. Op deze manier heeft u een goed totaalbeeld van de school. U ziet hierbij de school echt in praktijk! De basisschool is een belangrijk stuk van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang is er die zelfde weg van huis naar school en weer terug. Wist u dat u in de loop van de jaren uw kind in totaal zo’n 7500 uur toevertrouwt aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool? Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een school kies je dan ook met zorg! Het gaat erom dat uw kind bij ons op school zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen. Het kiezen van een basisschool is niet eenvoudig. De school die u kiest is voor de komende jaren medebepalend voor het welbevinden van uw kind(eren). Het zorg dragen voor het welbevinden en de verdere ontwikkeling van uw kind(eren) is een taak die wij graag vervullen.

 

Wij hebben hart voor kinderen. Een basisvoorwaarde voor het geven van 
goed onderwijs is dat kinderen zich geliefd, gehoord en gezien voelen.

Scholen verschillen in werkwijzen, sfeer en resultaat. Kies de school die bij u en uw kind past. Meer over onze visie leest u hier.

 

Wanneer u uw kind(eren) nog niet bij ons op school hebt aangemeld, hopen wij dat onze website voor u een reden zal zijn om eens nader met ons kennis te maken. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak, u bent van harte welkom. Wij willen graag samen met de kinderen en ouders van de Nassauschool een school vormen waar kinderen en ouders zich thuis voelen. Hopelijk kunnen wij u binnenkort begroeten op de Nassauschool. 

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het team

Bernadette de Leeuw
Directeur Nassauschool 

 

directie.nassauschool@proceon.nl
035-6858172